Santa Barbara Harbor Activities

Special Local Seafood and Wine Pairing event at Santa Barbara Maritime Museum

  • Partnering with Edible Santa Barbara and Santa Barbara County Vintners Association
  • Featuring four local chefs
  • Contact www.sbmm.org for more information

Activities

  • Outdoors Santa Barbara Visitors Center – Observation Deck on 4th floor
  • Free Lectures in Santa Barbara Maritime Museum (SBMM)
  • Free entry into $2 SBMM and their Children’s Gallery

Fresh Seafood:

  • Lobster, Crab, Prawns, Oysters, and more
  • Sea Urchin Uni
  • Albacore BBQ
  • Brophy Bros. Restaurant Clam Chowder
  • Seafood Tacos & Seafood Paella, & Crab Cakes
  • Crepes & Gumbo

Fun Food:

  • Roasted Corn, Strawberry Shortcake
  • Abelskivers
  • Hot Dogs, Lemonade

Boating Activities:

  • Santa Barbara Harbor Patrol fire boat demonstrations
  • NOAA Presents Research Vessel Shearwater dockside Tours
  • Free boat rides thanks to Azure Seas and Santa Barbara Sailing Center’s Double Dolphin
  • Tall Ship Spirit of Dana Point dockside tours
  • US Coast Guard Cutter Blackfin dockside tours
Ocean & Marine Related Agencies on the City Pier Map of the City Pier

Vendor Links

Over 40 vendors showcasing, Face Painting, clothing, jewelry, custom artwork, and more. Limited Edition Posters by local artist, Janice Blair

Live Music

Main Stage

Provided by Santa Barbara Harbor Merchants Association

  • Tom Buenger & Jon Payne in “Acoustic Blues”
  • Spencer the Gardener
  • FISH and the Seaweeds

Music Schedule

    10:30am—10:45am Opening Announcements (15 minutes)
    10:45am—11:30am Acoustic Blues (45 minutes)
    11:30am Announcements & Break (15 minutes)
    11:45am—12:45pm Spencer the Gardener (1 hour)
    12:45pm Announcements & Break (15 minutes)
    1:00pm—1:45pm Spencer the Gardener (45 minutes)
    1:45pm—2:15pm Band change-over (30 minutes)
    2:15pm—3: 15pm Fish and the Seaweeds (1 hour)
    3:15pm Announcements & Break (15 minutes)
    3:30pm—5:00pm Fish and the Seaweeds (1 hour)
    5pm Festival Ends

Marine Center Stage

Provided by the Maritime Museum and Endless Summer Bar and Grill

11:30am-1: 45 pm Dave Vignoe and Ray Pannell ( Rock, Country, Blues)
2-4 pm King Zero (Roots Reggae)